Nieuwe ouders

Welkom,

Als nieuwe ouders heeft u nog geen ervaring op onze school en nog weinig beelden over hoe een toekomstige dag op school voor jullie zoon of dochter eruit komt te zien. Misschien wel al best wat gehoord via vrienden of kennissen die al kinderen op onze school hebben.

Via de info op deze site bieden we u al veel informatie. Op de volgende pagina, kind aanmelden, kunnen jullie lezen hoe het aanmelden en de eerste periode op school verloopt. Dit zijn natuurlijk allemaal woorden. Willen jullie graag een kijkje komen nemen tijdens een dag dat de kinderen op school zijn, weet dat dit altijd mogelijk is. Graag zelfs.....! We maken als team, samen met de kinderen, zeker even tijd om onze school te laten zien en in gesprek te gaan over de start die jullie zoon en dochter zal gaan maken. Tot gauw!